• -17%
    Joolz Uni2 Studio Skötväska Noir

JOOLZ

Joolz Uni2 Studio Skötväska Noir

Joolz Uni2 Studio Skötväska Noir matcha din Joolz barnvagn med en snygg och praktisk skötväska i samma serie Day2 Studio och Geo2 Studio. Skötväskan är rymlig och perfekt att packa med sig allt man kan tänkas behöva när man är på språng. 

995 kr 1199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 500553

Produktinformation


Joolz Uni2 Studio Skötväska Noir matcha din Joolz barnvagn med en snygg och praktisk skötväska i samma serie Day2 Studio och Geo2 Studio. Skötväskan är rymlig och perfekt att packa med sig allt man kan tänkas behöva när man är på språng. Innerfoder är lätt och smidigt att torka av och hålla rent. Justerbar axelrem som även är bekväm när man vill ha skötväskan över axeln. Flera praktiska fack för olika typer av förvaring. Man fäster enkelt skötväskan på barnvagnens handtag med smidiga fästen. Det finns även en  praktisk thermobehållare där man håller dryck kall eller varm. Det finns även ett fodrat fack för en 9-tums surfplatta. 

Praktiskt skötunderlägg ingår.

JOOLZ

Joolz logo

Joolz barnvagnar kommer från Nederländerna, de skapar barnvagnar som är ergonomiskt designade. Joolz kan man köpa som douvagnar eller paket med babyskydd. Du köpa deras barnvagnar till paketpriser och det finns mängder av tillbehör i matchande färger.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden