• -21%
    Skip Hop Pronto Skötunderlägg Svart

Skip Hop

Skip Hop Pronto Skötunderlägg Svart

Skip Hop Pronto Skötunderlägg Svart är en praktisk lite mindre portabel skötväska där man får plats med de nödvändigaste till barnet. Skötväskan innehåller även ett praktiskt skötunderlägg. 

299 kr 379 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22004-1

Produktinformation


Skip Hop Pronto Skötunderlägg Svart är en praktisk lite mindre portabel skötväska där man får plats med de nödvändigaste till barnet. Skötväskan innehåller även ett praktiskt skötunderlägg. Väskan är enkel att ta med sig på shoppingrundan, i bilen och hänga på vagnen. Det praktiska skötunderlägget är extra brett och avtorkningsbart och huvuddelen är extra vadderad. 

Mått
Skötväska: 22cm x 29cm x 2,5cm (stängd)
Skötmadrass: 53cm x 53cm (där madrassen är som bredast)

 

 

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden