Skip Hop

Skip hop Ryggsäck Chelsea Svart

Skip hop Ryggsäck Chelsea Svart är en trendig och funktionell skötväska som man smidigt och praktiskt  bär som vilken ryggsäck som helst. Ryggsäcken Chelsea ger dessutom en lyxig känsla.

995 kr 1195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22124-1

Produktinformation


Skip hop Ryggsäck Chelsea Svart är en trendig och funktionell skötväska som man smidigt och praktiskt  bär som vilken ryggsäck som helst. Ryggsäcken Chelsea ger dessutom en lyxig känsla med snygga gulddetaljer och inslag av läderimitation. Skötväskan/ryggsäcken har flera fack, både två sidofack och två fack fram med ordentliga dragkedjor inklusive två fodrade flaskfickor. 

Axelremmarna är vadderade för en mjuk och skön känsla och är självklart justerbara. Bärhandtag uppe på väskan med en justerbar dragsko vid öppningen. Det ingår även en mjuk skötmadrass. 

Produkten är fri från BPA och ftalater.

Mått: 38x38x17 cm​

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden