Skip Hop

Skip Hop Skötväska Chelsea 2-in-1 Svart

Skip Hop Skötväska Chelsea 2-in-1 Svart är en rymlig skötväska från populära Skip Hop. Skötväskan är två väskor i en. Ytterväskan är en trendig shoppingväska med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring.

995 kr 1195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22134-1

Produktinformation


Skip Hop Skötväska Chelsea 2-in-1 Svart är en rymlig skötväska från populära Skip Hop. Skötväskan är två väskor i en. Ytterväskan är en trendig shoppingväska med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring. Väskorna sätts enkelt ihop med metall lås och tas lika enkelt isär när du ska använda en av väskorna separat.

Som skötväska har Chelsea alla funktioner du behöver. Många fack, smarta barnvagnsremmar som säkrar väskan på vagnen, justerbar axelrem och en mjuk skötmadrass.

Den yttre väskan har två isolerade flaskfickor och ytterficka med dragkedja. Innerväskan har två innerfickor och två fickor på utsidan av väskan, plus ett mindre fack med dragkedja perfekt för nycklar, cerat eller annat som är bra att ha lättillgängligt.

Fakta:

  • Dragkedjor och detaljer i metall samt konstläder
  • Innerväskan kan hängas separat på barnvagnen
  • Lättviktsmaterial
  • Skyddar för väskan när den ställs ned den på marken
  • Skötbädd inkluderad
  • Fri från ftalater
  • Storlek ca 43,8×16,2×32,4 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden