• -25%
    Skip Hop Skötväska Chelsea Midnight

Skip Hop

Skip Hop Skötväska Chelsea Midnight

Skip Hop Skötväska Chelsea Midnight är en trendig och även praktisk skötväska som har en lyxig känsla och är perfekt att använda både till fest och till vardags. 

895 kr 1195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22076-4

Produktinformation


Skip Hop Skötväska Chelsea Midnight är en trendig och även praktisk skötväska som har en lyxig känsla och är perfekt att använda både till fest och till vardags. Skötväskan har sidofickor som är isolerade och kan användas till exempelvis flaskor och pipmuggar. Sidofickorna har snygga gulddetaljer som förhöjer trendkänslan och även inslag av läderimitation. Man kan även ändra utseende på väskan genom att fälla ner bärhandtagen och man kan bära den både över axeln med justerbar axelrem eller över armen. Det finns även barnvagnsremmar som man enkelt kan fästa med en hake i barnvagnen. 

Skötväskan har 12 fickor varav 4 är innefickor och det ingår en mjuk skötmadrass. 

Denna produkten är fri från BPA och ftalater.

Mått: 43x30x16 cm​

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden