• -41%
    Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 Mullvad

Skip Hop

Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 Mullvad

Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 mullvad är två väskor i ett. En snygg ytterväska i perforerat konstläder med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring.

995 kr 1695 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22110-2

Produktinformation


Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 mullvad är två väskor i ett. En snygg ytterväska i perforerat konstläder med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring. Duet 2-in-1 är Skip Hops hittills mest exklusiva skötväska i en unik design med många fler användningsområden än en vanlig skötväska. Duet är multifunktionsväskan som faktiskt är TVÅ väskor i EN. Ytterväskan är en trendig och exklusiv shoppingväska i perforerat konstläder med snygga detaljer. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring. Väskorna sätts enkelt ihop med metallås och tas lika enkelt isär när du ska använda en av väskorna separat. Axelremmen i samma färg går att fästa på båda väskorna. Som skötväska har Duet 2-in-1 alla funktioner du behöver. Många fack för allt till din baby, smarta barnvagnsremmar som säkrar väskan på vagnen, justerbar axelrem och en mjuk skötmadrass. Packa babysakerna i den löstagbara innerväskan, så kan du när som helst lyfta ur den och använda shoppingväskan separat när du får lite tid för dig själv – träna, fika, shoppa – eller kanske middag med någon du tycker extra mycket om? Mått: 49 x 33 x 17 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden