• -31%
    Skip Hop Skötväska Studio Select Tenn

Skip Hop

Skip Hop Skötväska Studio Select Tenn

Skip Hop Skötväska Studio Select Tenn med modeinspirerade formen och detaljerna kommer få dig att vilja ta med dig väskan även om du inte har din bebis med dig.

795 kr 1149 kr
I lager
Köp
Art nr: 22008-2

Produktinformation


Skip Hop Skötväska Studio Select Tenn Skip Hop tog allt som föräldrar älskade med Studio och gjorde den ännu mer modern i Studio Select. Den modeinspirerade formen och detaljerna kommer få dig att vilja ta med dig väskan även om du inte har din bebis med dig. Dess extra stora utrymme och de två isolerande flaskfickorna ger dig tillräckligt med plats för allt du kommer ta för dig, dag som natt. Remmarna är perfekt anpassade för att hänga på din barnvagn eller på din axel. Högkvalitativt slitstarkt material Perforerad läderimitation Mjuk, justerbar axelrem, barnvagnsremmar som fästs med hake Isolerande flaskfickor Mjuk skötmadrass ingår Storlek: 43x30x18 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden