• -8%
    Fläkt till barnvagn

Inovi

Fläkt till barnvagn

Fläkt till barnvagn och spjälsäng. Inovi barnvagnsfläkt hjälper till att cirkulera luften och ger svalka under varma dagar. Monteras enkelt fast.

179 kr 195 kr
I lager
Köp
Art nr: 41100-05

Produktinformation


Inovi Barnvagnsfläkt

Fläkt till barnvagn som drivs på två st batterier. Fläkten har lysdioder på bladen som man kan tände och det blir en rolig ljuseffekt. Bladen är gjort på ett mjukt material så att inte barnet kan ta skada om man skulle röra den. Fläkten stannar automatiskt om detta sker. Med klämman sätter man fast fläkten på barnvagnen när den står stilla och riktad upp mot suffletten ger den bra luftcirkulation. Bör inte användas när man rullar barnvagnen. Fläkten kan även fästas i bilen, bilbarnstolen, skötbordet och spjälsängen. Med den universella klämman behöver man bara en passande yta för att fästa den. Det är jättebra sätt att kyla ner barn i bilen. Det kan bli ganska svettigt i babyskyddet eller bilbarnstolen och då kan man sätta fast den framför. Batterier medföljer ej - 2 st AA

Tillbehör

Inovi

inovi logo

Här hittar ni alla våra Inovi produkter. Som sittdynor i memory foam, lära gå stolar, babysitter och matstolar. Inovi har praktiska barnartiklar för dom minsta. Inovi håller väldigt bra kvalité på sina produkter, privärda, testade och godkända.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden