• -13%
    Axkid Minikid Cactus Grön

Axkid

Axkid Minikid Cactus Grön

Axkid Minikid Cactus Grön är en godkänd bakåtvänd bilbarnstol från Axkid. Axkid Minikid är plusgodkänd. Barnet sitter mjuk och skönt och framförallt säkert i den.

3490 kr 3990 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 221110

Produktinformation


Axkid Minikid Cactus Grön är en godkänd bakåtvänd bilbarnstol från Axkid. Axkid Minikid är plusgodkänd. Barnet sitter mjuk och skönt och framförallt säkert i den. Den är lätt att montera och passar i de flesta bilar. Axkid Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04. Axkid Minikid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Stolen tar mycket liten plats i bilen. Minikid kan monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen. Stolen är försedd med ett långt stödben och själv spännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning, så att den passar ditt barn. Minikid är försett med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd, nackstödet är försett med bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04.

 

Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 9-25kg med bilens trepunktsbälte.

• Montera stolen på alla platser i bilen med trepunktsbälte.

• Automatiskt nackskydd kopplat till internbälte ställer in nackstödet efter barnets längd.

• Unik "vick" funktion gör att du som förälder kan vicka fast stolen i bilens säte.

• Höga sidoskydd borgar för mycket hög säkerhet vid sidokollision.

• Generöst tilltagen längd på stödbenet för montering i alla typer av fordon.

• Fem lutningslägen.

• Maskintvättbar klädsel i 30 grader.

Tillbehör

Axkid

axkid logo

Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den scandinaviska filosofin, bakåtvänt är säkrast!

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden