• -25%
    Axkid Babyfix Röd

Axkid

Axkid Babyfix Röd

Axkid Babyfix röd är ett populärt prisvärt babyskydd från Axkid. Babyskyddet ger det nyfödda barnet det bästa skyddet i bilen. Babyskyddet är godkänt från nyfödd upp till ca 1år. O-13kg. Fempunktsele, höga sidoskydd, mjuka polstrade axelremmar och en bekväm nackkudde finns. Du kan smidigt bära babyskyddet i bärhandtaget. Babyfix är en av markandens lättaste babyskydd. Du kan tvätta klädseln i 30 grader maskintvätt. Finns i flera färger. Vi kan rekommendera att du använder Babyfix ihop med Babyfix Base för en lättare montering i bilen.

1195 kr 1595 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 200121

Produktinformation


Babyfix babyskydd 0-13 kg Axkid Babyfix ger det nyfödda barnet det bästa skyddet i bilen med sitt fempunktsbälte och höga sidoskydd. Bekvämligheten för ditt barn är också mycket god med mjuka polstrade axelmuddar och bekväm nackkudde. Handtaget är justerbart i fem lägen vilket gör att stolen kan användas som gungstol eller matstol när den inte är monterad i bilen. Babyfix är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 och kan användas för bakåtvänt åkande för barn mellan 0-13kg. Vi kan rekommendera att du använder Babyfix ihop med Babyfix Base för en lättare montering i bilen. • Fempunktsele som justeras med enhandssträckare för maximal säkerhet. • Höga sidoskydd borgar för mycket god säkerhet vid sidokollision. • Ett av marknadens lättaste babyskydd. • Med extra utvickningsbar skärm på solskyddet. • Klädsel och muddar framtagna för att ge det nyfödda barnet en bekväm resa. • Maskintvättbar klädsel i 30 grader.

Axkid

axkid logo

Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den scandinaviska filosofin, bakåtvänt är säkrast!

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden