Besafe

Besafe IzI Go Modular inkl Bas Ocean Melange

Besafe IzI Go Modular inkl Bas , babyskyddet i Ocean Melange. Basen klickas i bilens Isofix-fästen och sedan klickar men enkelt i babyskyddet i basen.

5290 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 560008pkt

Produktinformation


<strong>Besafe IzI Go Modular inkl Bas , babyskyddet i Ocean Melange.</strong> Basen klickas i bilens Isofix-fästen och sedan klickar men enkelt i babyskyddet i basen.

BeSafe iZi Modular RF är ett modulkoncept som består av en ISOfix-bas och två bilbarnstolar – en helhetslösning för barn 0-4 år, utan kompromisser. Hela konceptet är godkänt enligt det senaste bilstolsreglementet UN r-129 (i-Size). Monteringen är både säker och enkel; montera ISOfix-basen och klicka därefter fast babyskyddet eller bilbarnstolen. Tydliga indikatorer visar sedan att kombinationen är rätt monterad, allt för att minska risken för felmontering. ISOfix-basen kan enkelt justeras i djupled och på så sätt generera extra benutrymme för barnet. Detta i kombination med den höga ryggen vilket tillåter barnet att åka säkert bakåtvänt till minst fyra års ålder. Självklart är även bilbarnstolen iZi Modular RF godkänd enligt Plustestet.

BeSafe har utvecklat bilbarnstolar i över 50 år och bakåtvända bilbarnstolar i mer än 25 år. När vi utvecklade iZi Modular har vi samlat all vår kunskap och alla våra erfarenheter för att få fram en så säker och användarvänlig produkt som möjligt. Något som vi har lyckats med.

ENKEL OCH SÄKER MONTERING I BILEN

BeSafe iZi Go Modular i-Size kan enkelt installeras på iZi Modular i-Size basen. Klicka stolen på basen och sedan är ni redo att åka. BeSafe iZi Go Modular kan även installeras med bilens 3-punktsbälte.

HÖGSTA KOMFORT FÖR BARNET

Den unika kombinationen av mjukt material och EPS tillsammans med mjuk stoppning i skalet gör BeSafe iZi Go Modular till en bilbarnstol med hög komfort. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+ gör att den passar perfekt på barnvagnen som travelsystem.

MYCKET HÖG SÄKERHET OCH EXTRA SIDOKOLLISIONSSKYDD

BeSafe iZi Go Modular skyddar ditt barn på bästa sätt vid en eventuell krock. Det nyutvecklade SIP+ absorberar belastningen av krocken och ökar skyddet vid en eventuell sidokollision. Detta säkerställer att babyskyddet överträffar säkerhetskraven som ställs i reglementet i-Size.


Höjd: 40 – 75 cm

Rekommenderad ålder: Nyfödd – ca 12 månader

Riktning: Bakåtvänd installation med iZi Modular i-Size-bas.

Godkänning: UN r 129 (i-Size)

Besafe Isofix-bas till iZi Go Modular babyskydd och iZi Modular RF bilbarnstol från BeSafe. Klicka enkelt fast babyskyddet eller bilbarnstolen på basen. Tydliga indikatorer visar när kombinationen är rätt monterad för högsta möjliga säkerhet.

 

BeSafe iZi Go Modular installation from HTS Hans Torgersen og Sønn AS on Vimeo.

Produkter i paketet

  • Besafe izi Go Modular Ocean Melange i-Size

    Besafe izi Go Modular Ocean Melange i-Size
    2795 kr
  • Besafe iZi/Go Modular I Size Bas

    Besafe iZi/Go Modular I Size Bas
    2495 kr

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden