• -9%
    Besafe IzI GO X1 Black Cab

Besafe

Besafe IzI GO X1 Black Cab

Besafe IzI GO X1 Black Cab fungerar utmärkt i bilen och på barnvagnschassit. Monteras enkelt med bilen bilbälte och klickas enkelt på ett travelsystem.

1995 kr 2195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 553064

Produktinformation


Besafe IzI GO X1 Black Cab Lättare – Smartare - Säkrare iZi Go är designad utifrån rubrikens tre kriterier. Stolen är det lättaste babyskyddet med fem-punktsbälte på den svenska marknaden. Den smarta adapterlösningen gör att stolen passar de flesta moderna barnvagnar. Med den integrerade solskärmen får din baby lika gott skydd från solen som i en traditionell barnvagn. Stolen monteras enkelt i bilen och friktionsbelägg gör att stolen alltid sitter ordentligt fast och gör resan säkrare. Stolen kan göras större i tre olika steg vilket gör att även de lite större barnen sitter komfortabelt och säkert.

Besafe IzI GO X1 Black Cab babyskydd Funktioner

1. Ergonomiskt bärhandtag 2. Extra stor solskärm 3. Höjden på det interna bältet och nack-kudden justeres enkelt med ett grepp 4. Smarta fästen håller bältena på plats när man placerar eller tar ur barnet ur sätet. 5. Fempunktsbälte 6. Smart releaseknapp för travelsystem 7. Djupare säte för längre brukstid 8. Friktionsmaterial ger en mer stabil montering 9. Enkel montering Godkänd vikt: 0-13 Kg Godkänd:ECE R44-04 Montering: 3 Punktsbälte eller Izi Go ISOFIX bas Praktiska råd När babyskyddet är monterat i bilen är det viktigt att kontrollera alla ytor som är i kontakt med bilens interiör. Vi rekommenderar att man använder BeSafe Sparkskydd för att undvika skav och märken på bilens interiör, speciellt bilar med skinn och träinteriör.

Tillbehör

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden