• -24%
  BeSafe Izi Go X1 Ruby Red inkl Isofixbas

Besafe

BeSafe Izi Go X1 Ruby Red inkl Isofixbas

BeSafe Izi Go X1 Ruby red inkl. Isofixbas babyskydd med bas monteras enkelt i bilen. Babyskyddet klickas enkelt i isofixbasen. Basen kan endast monteras med isofixfästen som sitter i bilen.

3490 kr 4598 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 553070pkt

Produktinformation


BeSafe Izi Go X1 Ruby Red inkl Isofixbas är designad utifrån rubrikens tre kriterier. Stolen är det lättaste babyskyddet med fem-punktsbälte på den svenska marknaden. Den smarta adapterlösningen gör att stolen passar de flesta moderna barnvagnar. Med den integrerade solskärmen får din baby lika gott skydd från solen som i en traditionell barnvagn. Babyskyddet monteras enkelt i bilen och friktionsbelägg gör att stolen alltid sitter ordentligt fast och gör resan säkrare. Stolen kan göras större i tre olika steg vilket gör att även de lite större barnen sitter komfortabelt och säkert.

Produkter i paketet

 • Besafe IzI Go X1 Ruby Red

  Besafe IzI Go X1 Ruby Red
  1995 kr 2395 kr
 • BeSafe Izi go isofix bas

  BeSafe Izi go isofix bas
  2195 kr

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden