Doona

Doona+ Babyskydd Turkos

Doona+ babyskydd turkos är en babsyskydd och travelsystem hybrid. Kan användas från födseln till 13kg. Monteras enkelt med bilens bilbälte. 

3990 kr
Beställningsvara

Färg

Köp
Art nr: 43001-4

Produktinformation


Doona+ babyskydd turkos är både ett babsyskydd och travelsystem i ett. Kan användas från födseln till 13kg. Monteras enkelt med bilens bilbälte. Man klickar enkelt ut hjulen med ett handtag på baksidan medan man håller i babyskyddet. Fälls ihop lika enkelt. Man behöver aldrig störa en sovade bebis mer.

Doona+ monteras endast bakåtvänd med bilens 5-punktbälte. Isofixbas finns att köpas till. Babyskyddet har en ihopfällbar ställning med hjul så att man enkelt kan använda den som ett travelsystem. Man slitter att ha med sig ett barnvagnschassi och krångla med adaptrar. Man använder samma handtag för att lyfta babyskyddet som man använder när man kör det.

Det medföljer en babyinstats i memory foam som kan användas från 0 - 3 månader och ett separat huvudskydd i memory foam.

Klädseln och suffletten är avtagbar och kan tvättas i maskin på 30 grader. Alla material är testade, de följer REACH och SVHC .

Här hittar du listan på bilar den passar till och var i bilen babyskyddet monteras bäst.

 

Tillbehör

Doona

doona logo

Doona tillverkar nästa generationen av babyskydd. Deras inovativa lösningar underlättar vardagen för väldigt många föräldrar. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden