Maxi Cosi

Maxi Cosi Pebble Plus Babyskydd Black Raven

Maxi Cosi Pebble Plus Black Raven är ett babyskydd som följer den nya i-Size standarden. Detta innebär att man rekommenderar att barn upp till 75 cm ska sitta i babyskydd.

2599 kr
Tillfälligt slut

Färg

Art nr: 79878950

Produktinformation


Maxi Cosi Pebble Plus Black Raven är ett babyskydd som följer den nya i-Size standarden. Detta innebär att man rekommenderar att barn upp till 75 cm ska sitta i babyskydd. Maxi Cosi Pebble Plus Black Raven är uppföljare till Maxis populära babyskydd Pebble. Nytt för Pebble Plus är ett nytt babyinlägg som bonar om mer för ökat sidoskydd till spädbarn, samt en stötdämpande comfortfoam i sidovingarna som utökar sidoskyddet. Maxi Cosi Pebble plus är designad för smidighet och enkelhet i hanteringen. Bältesdragningen är förenklad då bältet hoppar upp när man knäpper upp bältet och samtidigt släpps låsningen av bälteslängden och bälteslåset faller fram för at enkelt och smidigt kunna sätta i barnet, Enkelheten i detta ökar säkerheten då det minskar risken för felbruk. Pebble Plus fungerar med basen Familyfix 2-way. Tanken är att man sedan kan använda bilbarnstolen Pearl XP på samma bas. Babyskyddet passar till de flesta Travelsystem på marknaden och klädseln är avtagbar.

Maxi Cosi

maxi cosi logo

Bilbarnstolar från Maxi Cosi håller väldigt hög kvalitet och säkerhet. Här finns både babyskydd och bakåtvända bilbarnstolar. i-Size stolar är märkta med logotypen.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden