Besafe

Besafe IzI Kid I size X2 Saphir Blue inkl. Tillbehörspaket

Besafe izi Kid i Size X2 Saphir Blue är en av de säkrast bakåtvända bilbarnstolarna som finns på den svenska marknaden. Besafe Izi Kid I Size X2 är godkänd enligt de senaste reglerna för bilbarnstolar. Plusgodkänd och monteras med isofixfästen.

5795 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 573071

Produktinformation


Besafe izi Kid i Size X2 Saphir Blue info.


BeSafe fokuserar på säkerhet, innovation och användarvänlighet. Besafe izi Kid i Size X2 Saphir Blue är bilbarnstol som gör bilturen säkrare än någonsin för ditt barn. Besafe iZi Kid i-Size är en av ett fåtal i-Size-godkända bilbarnstolar på marknaden, där barnet kan sitta bakåtvänd tills de är 105 cm långa, eller cirka fyra år. iZi Kid i-Size har ett mycket bra sidokollisionsskydd (SIP) för både huvud och nacke som ger ett ökat skydd för ditt barn. Stolens benutrymme och dess långa fempunkts bälte ger ditt barn en komfortabel sittställning oavsett ålder. Mycket enkel montering och en ljudindikator som låter vid felaktig installation eliminerar helt risken för felmontering. Detta gör iZi Kid i-Size till ditt säkraste val.

SIP+ (Side Impact Protection+). Det är ett nytt unikt sidokollisionsskydd som säkerställer att barnet för högsta möjliga sidokrockskydd.

Bakåtvänd till 105cm
I Besafe iZi Kid i-Size kan barnet färdas bakåtvänt till minst 4 års ålder. Detta tack vare att bilbarnstolen fått en förlängd rygg och ett längre internbälte som växer med barnet. Bättre plats för benen tack vare ny konstruktion.

Säker och enkel montering:
Enklare och säkrare installation med ISOfix. Tydliga indikatorer visar när bilbarnstolen är rätt monterad och eliminerar felanvändning.

Extremt bra liggläge
BeSafe iZi Kid i-Size har en av de bästa vilolägena på marknaden och ger ditt barn hög komfort oavsett ålder. Justeras enkelt med ett enhandsgrepp.
 

Besafe är iZi Kid i-Size X2 i korthet:


- En rent bakåtvänd bilbarnstol med hög rygg och längre internbälte som låter ditt barn
färdas bakåtvänt till minst 4 års ålder.
- Godkänd enligt de senaste reglementet, i-Size och klarar de tuffaste kraven.
- Extra sidokollisionsskydd och huvudstöd. Huvudskyddet justeras enkelt med ett enhandsgrepp.
- Ett internbälte som växer med barnet
- Magneter för att hålla upp interbältet och underlätta när barnet ska in.
- Mekanisk frontbygel som ger en oerhört stabil montering samt genererar extra ben- utrymme för barnet.
- Ett integrerat stödben med indikatorer som visar när stolen är rätt monterar och som hjälper till att eliminera felmontering.
- Suveränt liggläge som lätt justeras under färd genom ett enhandsgrepp. Erbjuder tre lägen. Viloläget justeras enkelt med enhandsgrepp.
- Bodyhugger som positionerar de minsta perfekt följer medföljer.

Längd på barnet: 61 – 105 cm 
Vikt: 0-18 kg
Ålder: Ca. 6 mån-4 år 
Användning: Bakåtvänd 
Installation: ISOfix 
Godkänning: UN r 129 (i-Size)
 

I Size nytt säkrare reglemente för 2014:


Besafe iZi Kid i-Size är en av de första bilbarnstolar som godkänns enligt det senaste reglementet för bilbarnstolar. Det befintliga reglemente (ECE R 44) startade på 70-talet och det nya, i-Size, är från 2013/2014. i-Size har genom hårdare tester tillhandahållit ökat sidokrockskydd. I Size träder i kraft 9 juli 2014.

Tillbehör

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden