Besafe

Besafe iZi Modular Midnight Black RF i Size

Besafe iZi Modular Midnight Black RF i Size kan användas från ca 6mån-4 år (105cm). Monteras med ISOfix basen som man köper separat. Godkänd enligt i-Size (UN r 129) och plustestet.

4495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 582001

Produktinformation


iZi Modular-familjen är det nya innovativa barnsäkerhetssystemet från BeSafe med en användning från ca 6mån-4 år 

BeSafe iZi modular är ett modulsystem för bilbarnstolar som består av en ISOfix kompatibel bas och två bilbarnstolar. När barnet växer ur babyskyddet kan bilbarnstolen användas på samma bas. Basen kan justeras för att ge mer benutrymme för barnet, vilket innebär barn upp till en ålder av cirka fyra år (105 cm höga) kan resa bakåtvänt.

ENKEL INSTALLATION I BILEN

Babyskyddet och bilbarnstolen kan enkelt installeras på ISOfix-basen. Klicka bilbarnstolen på iZi Modular basen(säljes separat.) och sen är ni redo att åka.


KOMFORT FÖR DITT BARN

iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Det enkla magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Olika sovställningar gör stolen till det det perfekta valet.

UTMÄRKT SÄKERHET

BeSafe iZi Modular har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN r-129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet, Side IMpact Protection + överträffar de högt satta kriterierna som Un r 129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilstolskonceptet ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden.

Godkänd Bakåtvänd 61-105 cm
Godkänd enligt i-Size (UN r 129) och plustestet
Monteras med ISOfix-bas
Internbältet växer enkelt med barnet i flera steg och justeras med ett enhandsgrepp
Extra sidokollisionsskydd med SIP+ (Side Impact Protection +)
Extra nack- och huvudskydd
Justerbart lutningsläge som enkelt kan justeras i flera steg under färd
Högsta komfort med medföljande body hugger och extra tjock stoppning
Tydliga indikatorer som visar att stolen är rätt monterad
Rekommenderad ålder: ca. 6 månader–4 år

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden