Besafe

Besafe IzI Plus Saphir Blue inkl. sparkskydd

Besafe IzI Plus Saphir Blue är en säker och godkänd bakåtvänd bilbarnstol från kända Besafe. Besafe izi Plus kan användas från ca 6 månader upp till barnet är ca 5 år eller 25 kg. Bilbarnstolen monteras med förankringsband och bilens säkerhetsbälte. 

4695 kr
Tillfälligt slut

Färg

Art nr: 532071

Produktinformation


Besafe IzI Plus Saphir Blue beskrivning

Många föräldrar vänder sina barn framåt för tidigt. Med Besafe iZi Plus kan barnen sitta bakåtvänd längre. Besafe Izi Plus bilbarnstol är ECE R44 04 godkänd och skyddar barn bakåtvända 0 till 25 kg eller ca. 6 månader till c:a 5 år. Besafe iZi Plus ger bättre säkerhet, bättre sitt-/liggställning och bättre plats för ditt barn. Med den bästa sovställning passar även denna bilbarnstol för små barn samt att sitsen kan justeras i tre lägen. Besafe Izi Plus Saphir Blue frontbygel leder till en enklare och mer stabil montering. Frontbygeln ger därmed en starkare bilbarnstol. Säkerhetsbenet och konstruktionen av bilbarnstolen är förbättrat och den har ett mycket bra sidokrockskydd, Side Impact Protection (SIP) för huvud och mage. Den justerbara frontbygeln och monteringen ger ett bättre krocktestresultat.

Tillbehör

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Populära produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden