• -35%
    Besafe IzI Up X3 Black Cab

Besafe

Besafe IzI Up X3 Black Cab

Besafe IzI Up X3 Black Cab bilbarnstol är en bältesstol som skall användas från 4 års ålder upp tills 10-12 års åldern. Förbättrat skydd för både huvud och nacke vid en eventuell sidokollision. Under hela den tiden är det lika viktigt att ditt barn sitter ordentligt skyddat och inte minst bekvämt. Växer med ditt barn.

1495 kr 2299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 512164

Produktinformation


Besafe IzI Up X3 Black Cab BESKRIVNING

Besafe iZi Up x3 växer verkligen med ditt barn. Du kan justera stolens rygg baktill som även är nåbar när stolen är monterad i bilen. Huvudkudde och rygg rör sig individuellt av varandra vilket gör att sido och huvudstöd alltid är korrekt placerat. SIP – Side Impact Protection. Förbättrat skydd för både huvud och nacke vid en eventuell sidokollision

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden