• -29%
    Besafe IzI Up X3 Fix Black Cab

Besafe

Besafe IzI Up X3 Fix Black Cab

Besafe IzI Up X3 Fix Black Cab är en säker, godkänd och populär bältesstol från Besafe. Bältesstolen monteras enkelt fast med ISOFIX. Rekommenderas att användas från 4år upp till ca 10-12 år.

1995 kr 2795 kr
Beställningsvara

Färg

Köp
Art nr: 515164

Produktinformation


Besafe IzI Up X3 Fix Black Cab är en säker, godkänd och populär bältesstol från Besafe. Du kan justera stolens rygg baktill som även är nåbar när stolen är monterad i bilen. Huvudkudde och rygg rör sig individuellt av varandra vilket gör att sido och huvudstöd alltid är korrekt placerat. SIR - SIDE IMPACT PROTECTION iZi Up X3 fix är den första ISOfix monterade bältesstolen utrustad med SIR. Stolen roterat automatiskt barnet bort från kollisionen.

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden