• -33%
    Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey inkl. sparkskydd

Besafe

Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey inkl. sparkskydd

Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey med ISOFIX. Bältesstolen skall användas från 4 års ålder upp tills 10-12 års ålder. Man kan justera IzI Up X3 så att den växer med ditt barn.

1995 kr 2995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 515172

Produktinformation


Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey växer verkligen med ditt barn. Du kan justera stolens rygg baktill som även är nåbar när stolen är monterad i bilen. Huvudkudde och rygg rör sig individuellt av varandra vilket gör att sido och huvudstöd alltid är korrekt placerat. SIR - SIDE IMPACT PROTECTION iZi Up X3 fix är den första ISOfix monterade bältesstolen utrustad med SIR. Stolen roterat automatiskt barnet bort från kollisionen. EXTRA SIDOSKYDD Det förstärkta sidokrocksskyddet i hela bilbarnstolen skyddar barnet på ett mycket bra sätt. Hög säkerhet och god utsikt gör detta till ett tryggt val för de större barnen. Barn ska sitta i godkänd bilbarnstol tills de väger 36 kg eller är 135 cm långa. De bör sitta i bältesstol och inte enbart på en kudde då en sådan inte ger något sidoskydd av huvud- och magregionen.

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden