• -33%
    Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey

Besafe

Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey

Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey med ISOFIX. Bältesstolen skall användas från 4 års ålder upp tills 10-12 års ålder. Man kan justera IzI Up X3 så att den växer med ditt barn.

1995 kr 2995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 515172

Produktinformation


Besafe IzI Up X3 Fix Lava Grey växer verkligen med ditt barn. Du kan justera stolens rygg baktill som även är nåbar när stolen är monterad i bilen. Huvudkudde och rygg rör sig individuellt av varandra vilket gör att sido och huvudstöd alltid är korrekt placerat. SIR - SIDE IMPACT PROTECTION iZi Up X3 fix är den första ISOfix monterade bältesstolen utrustad med SIR. Stolen roterat automatiskt barnet bort från kollisionen. EXTRA SIDOSKYDD Det förstärkta sidokrocksskyddet i hela bilbarnstolen skyddar barnet på ett mycket bra sätt. Hög säkerhet och god utsikt gör detta till ett tryggt val för de större barnen. Barn ska sitta i godkänd bilbarnstol tills de väger 36 kg eller är 135 cm långa. De bör sitta i bältesstol och inte enbart på en kudde då en sådan inte ger något sidoskydd av huvud- och magregionen.

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden