Britax

Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue inkl, I-Size bas

Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue inkl, I-Size bas kan användas direkt från nyfödd upp till ca 15 månaders ålder eller då barnet uppnått en längd av 83 cm. Babyskyddet har genomgått de senaste hårda kraven på krocktester och är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129. Detta paket innehåller babyskydd och bas för ett säkert och smidigt användande.

2995 kr 4090 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000024378pkt

Produktinformation


Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue inkl, I-Size bas innehåller följande:

 

Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue kan användas direkt från nyfödd upp till ca 15 månaders ålder eller då barnet uppnått en längd av 83 cm. Babyskyddet har genomgått de senaste hårda kraven på krocktester och är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129. Installeras i bilen med bilbälte eller med en basenhet BASE som går att köpa separat. 

Brtiax Baby Safe I-Size är anpassat efter den nya säkerhetsstandarden ECE R129 och är utformad för att ditt barn ska vara skyddad och åka bekvämt under hela resan. Den förbättrade sidokrocks funktionen SICT ger ett överlägset skydd vid en kollision från sidan. Funktionen minskar rörelsen och absorberar krockkraften samt leder bort den från ditt barn. För att dra bästa nytta av skyddet ställer man in och justerar SICT på den sidan av babyskyddet som är närmast en bildörr. 

Bebisen sätter man fast med en fempunktsele som sitter i babyskyddet. Sele, huvudstöd, handtag och lutningssystem som enkelt kan justeras i takt med att barnet växer. Huvudstödet är vadderat för barnets bästa och kontrollera alltid att huvudstödet är i rätt postion vilket är precis ovanför barnets axlar - innan man spänner fast selen.  

Baby Safe I-Size är utrustad med fästen för att passa till ett travelsystem och man klickar enkelt ur den med en knapp i handtaget. (CLICK & GO®-adaptrar til barnvagnen säljes separat.) Det finns en färgindikator som visar när babyskyddet är korrekt installerat vid användande av basenhet och barnvagn. 

Solskyddet med SPF 50+ skyddar mot både sol och vind och är enkelt att justera läge på. Klädseln får tåla mycket men det går enkelt att ta av klädseln och tvätta. Man behöver ej ta bort selen när man tar av klädseln vilket är smidigt.  
 

Mått:

Höjd 58 cm
Bredd 44 cm
Djup 67 cm

Vikt:
4,8 kg

Godkänd ECE R129n (I-Size)

Britax Baby Safe I-Size Bas
Du kommer att sätta in och ta ut ditt babyskydd ur bilen många gånger, speciellt under de första månaderna, och tack vare BABY-SAFE i- SIZE BASE är det riktigt enkelt. Basen lämnar du kvar i bilen, förankrad med ISOFIX-fästen, och babyskyddet tar du loss samt fäster i basen med ett enkelt handgrepp. Tydliga färgindikatorer visar att du fäst babyskyddet ordentligt – en extra trygghet för dig som förälder.

Höj- och sänkbart stödben
Stödbenet ger babyskyddets bas extra stabilitet via bilens golv. Det minimerar den tippande och roterande rörelsen, och minskar den framåtriktade kraft som ditt barn utsätts för vid en eventuell krock, vilket innebär ett ökat skydd. För att garantera en säker installation kan stödbenet justeras till exakt den höjd som passar bäst i din bil. Indikatorn, som är enkel att avläsa, visar när stödbenet står stabilt mot bilens golv.

Handtag
De integrerade handtagen, som är bekvämt placerade på basens sidor och front, gör den enkel att bära och flytta.

Enkel att förvara 
Vi vet att småbarnsföräldrar har en massa saker som tar mycket plats. Därför har vårt mål varit att ge vår bas en design som gör den enkel att förvara. Stödbenet fälls upp så basen lätt kan placeras i bilens bagageutrymme eller på en hylla hemma.

Justerbara ISOFIX-fästen
Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock.

Mått: H x B x D 45 - 72 x 44 x 64 cm

Vikt: 8.7 kg

Produkter i paketet

  • Britax Baby Safe I-Size Base

    Britax Baby Safe I-Size Base
    1795 kr
  • Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue

    Britax Baby Safe I-Size Ocean Blue
    1895 kr 2295 kr

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden