• -21%
    Britax Baby Safe Plus SHR II Mineral Purple

Britax

Britax Baby Safe Plus SHR II Mineral Purple

Britax Baby Safe Plus SHR II Mineral Purple babyskydd kan användas från nyfödd till 12/15 månader (13kg). Installeras i bilen men bilbältet och babyskyddet väger 4,7kg.

1578 kr 1995 kr
Tillfälligt slut

Färg

Art nr: 2000023258

Produktinformation


Britax Baby Safe Plus SHR II Mineral Purple babyskydd kan användas från nyfödd till 12/15 månader (13kg). Installeras i bilen men bilbältet och babyskyddet väger 4,7kg. 

Britax Baby Safe Plus SHR II har ett överlägset sidokrockskydd med en innovativ D-SIP®-teknik och djupa, mjukt vadderade sidovingar. Man kan enkelt montera babyskyddet i bilen men trepunktsbältet vilket gör det enkelt att plocka ur eller in och flytta mellan bilar. Kan också installeras med en basenhet (köpes separat). Bebisen sätter man fast med en fempunktsele som sitter i babyskyddet. Sele, huvudstöd, handtag och lutningssystem som kan justeras

Baby Safe SHR är utrustad med fästen för att passa till ett travelsystem och man klickar enkelt ur den med en knapp i handtaget. (CLICK & GO®-adaptrar til barnvagnen säljes separat.)

Klädseln kan enkelt tas av och tvättas utan att man behöver ta bort selen. 
Sufflett sitter ovanför huvudet.


VIKT & DIMENSIONER
H x B x D
57 x 44 x 65 cm
Vikt
4.7 kg

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden