• -35%
    Britax Hi-Way II Cosmos Black

Britax

Britax Hi-Way II Cosmos Black

Den avancerade Britax HI-WAY II Cosmos Black är en bilbarnstol av högsta klass som dessutom passerat en av Europas strängaste säkerhetstester, PLUS-testet.

1895 kr 2895 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000022933

Produktinformation


Den avancerade Britax HI-WAY II Cosmos Black är en bilbarnstol av högsta klass som dessutom passerat en av Europas strängaste säkerhetstester, PLUS-testet. Hi-Way II är certifierad för bakåtvända resor från födseln och upp till 25 kg, och I denna stol kombineras en mängd av praktiska funktioner såsom kompakt skal och ultimat säkerhetsteknologi.


PRODUKTFUNKTIONER

Ger möjlighet att åka bakåtvänt – det säkraste sättet att resa – under en längre period
Överlägset skydd – fotstöd och fästen ger extra stabilitet
Enkel installation – med trepunktsbälte och tvåpunktsbälte
Mindre stol ger mer benutrymme – idealiskt för små bilar
Smidig komfort ¬ axelvaddering
Praktiskt genomtänkt – vadderad klädsel som kan tas av
Enkel åtkomst – fästpunkter för sele

INSTALLATION
tvåpunkts midjebälte i bil
KROCKSKYDD
Fotstöd och fästen ger extra stabilitet
SELE
Fempunktssele med enhandsjustering
FÄRDRIKTNING
Bakåtvänt

Tillbehör

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden