• -37%
    Britax Kid II Cosmos black

Britax

Britax Kid II Cosmos black

Britax KID II Cosmos Black är en lätt och säker bältesstol. Huvudstöd och bältesstyrning kan justeras i höjdled så att det passar barnets längd. Monteras med bilens 3-punktsbälte.

949 kr 1495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000022495

Produktinformation


Britax KID II Cosmos Black är en lätt och säker bältesstol. Huvudstöd och bältesstyrning kan justeras i höjdled så att det passar barnets längd. Monteras med bilens 3-punktsbälte.
(4 år - 12 år | 15 kg - 36 kg)

Design som begränsar felaktig användning – intuitivt placerade säkerhetsbältesstyrningar
Optimalt skydd – djupa, mjukt vadderade sidovingar
Låg vikt – enkel att flytta mellan bilar
Justerbar på höjden – huvudstöd och bältesstyrning som kan justeras i höjdled
Perfekt passform – V-format ryggstöd som ger en perfekt passform för ett växande barn, justerbar sits för att passa bilsätets form
Ultimat komfort – ergonomiskt utformat huvudstöd för ultimat sovställning
Praktiskt genomtänkt – vadderad klädsel som kan tas av

Tillbehör

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden