• -24%
    Britax Kidfix SL Cosmos Black

Britax

Britax Kidfix SL Cosmos Black

Britax Kidfix SL Cosmos Black är en framåtvänd bältesstol som kan monteras med ISOFIX. Denna bältesstol vänder sig till barn från ca 4 år - ca 12 år (15-36 kg).

1285 kr 1695 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000022486

Produktinformation


Britax Kidfix SL Cosmos Black är en framåtvänd bältesstol som kan monteras med ISOFIX. Denna bältesstol vänder sig till barn från ca 4 år - ca 12 år (15-36 kg). Britax Kidfix SL har optimalt skydd med djupa och mjukt vadderade sidovingar. Installationen är enkel med Soft-Latch ISOFIX-system och har låg vikt vilket innbär att den är enkel att flytta mellan olika bilar. Både huvudstöd och bältesstyrning kan justeras i höjdled så att det passar barnet och förhöjer komforten, huvudstödet har ergonomiskt utformning för bästa sovställning. Dessutom har bältesstolen V-format ryggstöd som gör att passformen är perfekt för ett växande barn. Sitsen på bältesstolen går att justera utefter bilbältets form. Klädseln är skönt vadderad och även avtagbar och kan tvättas i maskin i 30°.  

INSTALLATION: Kan monteras med ISOFIX fäste eller med bilens trepunktsbälte.

INSTALLATIONSINDIKATORER: Bältesstyrningen placerar trepunktsbältet korrekt över barnets axlar och höfter och bäckenben

KROCKSKYDD: Djupa, mjukt vadderade sidovingar.

SELE: Trepunktsbilbälte

LUTNING: Justerbart ryggstöd för perfekt montering i alla bilar

FÄRDRIKTNING: Framåtvänd

VIKT: 6,4 kg

​MÅTT:
Höjd: 67-85 cm
Bredd: 51 cm
Djup: 38 cm

Produktspecifikation

Produktblad

140827_kidfix_sl_kidfix_sl_sict_se.pdf

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden