Britax

Britax Kidfix SL Sict Stone grey

Britax Kidfix SL Sict stone grey är en av marknadens säkraste bältesstol. Kidfix SL Sict är godkänd och väldigt bekväm.

1748 kr 2095 kr
I lager
Betala från 102 kronor per månad

Färg

Köp
Art nr: 2000010390

Produktinformation


Britax Kidfix SL Sict black thunder är en framåtvänd bältesstol som har Britax Soft Latch ISOFIT-system som förbinder stolen med bilens befintliga ISOfixfästen (om detta finns - nyare bilar har detta). Därefter spänns barnet fast i bilbarnstolen med bilens befintliga 3-punktsbälte. Britax KidFix SL Sict går att använda även i bilar som saknar isofix-fästen. Bilstolen har inga utstickande horn på sidan vilket ger bättre plats för andra passagerare samt att bältet lättare hamnar på rätt plats.

Britax KIDFIX SL Sict kombinerar ryggstommen från trotjänaren Kid Plus med den nya sitsen från KidFix XP. Praktisk färgindikator visar om ISOFIT-låsarmarna har fastnat i låst läge. En ytterligare fördel med denna Soft Latch ISOFIT-stol är att om olyckan skulle vara framme och ett barn inte sitter i stolen - kommer stolen inte att slungas fram handlöst mot förare eller framsätespassagerare.

Bilbarnstolen är byggd med XP-PAD teknik vilket innebär att vid händelse av en fontralkrock absorberas 30% av rörelseenergin från ditt barns nacke jämfört med enbart fordonets bilbälte. SICT (Side Impact Cushion Technology) ger ett mycket bra sidokrocksskydd och kan justeras så att den endast används på ena sidan för att ge plats åt andra passagerare som sitter på andra sidan.

Den goda komforten i kombination med det förbättrade sidokrocksskyddet gör stolen till en av markandens säkraste framåtvända bilbarnstolar. Britax KidFix SL Sict är justerbar i höjdled vilket gör att den kan användas mycket högt upp i åldern. Huvudstödet är justerbart i höjdled och ryggstödet anpassar sig steglöst efter stolsryggens lutning.

Tyget är avtagbart och tvättbart 30 grader. Tyget skall dropptorkar - EJ TORKTUMLAS.

Godkänd enligt ECE R44/04, 15-36 kg.

Mått; höjd 66-85 cm x bredd 49 cm x djup 45 cm

Vikt; 6,7 kg

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • Kronan logo
  • besafe logo