Britax

Britax Max-Fix II Stone Grey

Britax Max-Fix II Stone Grey används från nyfödd till 18 kg (0-ca-4år). Britax Max-Fix II monteras enkelt i bilen med ISOFIX-fästen. En av de lättare bilbarnstolarna i samma kategori.

4395 kr
Tillfälligt slut
Betala från 256 kronor per månad

Färg

Art nr: 2000011408

Produktinformation


Britax Max-Fix II Stone Grey är en säker bakåtvänd bilbarnstol som man kan använda från nyfödd till 18 kg (ca.4 år). Britax Max-Fix II monteras enkelt bakåtvänd med ISOFIX-fästen vilket gör att man nästan inte kan montera den fel. Bilbarnstolen har ett 5-punktsbälte som man enkelt kan justera så att barnet sitter säkert och med de djupa, mjukt vadderade sidovingar som ger maximalt sidokrockskydd för ditt barn längs hela bilbarnstolen. Det finns en insats till spädbarn för att ge bästa möjliga komfort. Den mjukt vadderade klädseln går att ta av och tvätta. Britax Max-Fix II väger bara 12,2 kg vilket är en av de lägsta vikterna i klassen med väldigt hög säkerhet. Mått: H 78 cm B 45 cm D 53 cm Vikt 12,2 kg
Mer info från Britax
Skickas med DHL, se köpvilkor*

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • Kronan logo
  • besafe logo