• -23%
  Britax Max-Way Mineral Purple inkl, sparkskydd

Britax

Britax Max-Way Mineral Purple inkl, sparkskydd

Britax Max-Way Mineral Purple inkl, sparkskydd är Plus godkänd och gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänt från 9 kg och upp till 25 kg. I detta paket ingår även ett Britax sparkskydd som skyddar bilens sätet från smuts. Värde 249kr.

2495 kr 3254 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000025283pkt

Produktinformation


Britax Max Way Mineral Purple 2017 är Plus godkänd och gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänt från 9 kg och upp till 25 kg.

PLUS-testgodkända MAX-WAY gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänt från 9 kg och upp till 25 kg. Max-Way har en rad funktioner som är anpassade för de behov som finns hos det växande barnet – som till exempel flera lutningslägen, justerbart nackstöd och sele, samt sid-, bröst- och magkuddar för extra komfort. Allt i ett kompakt skal för att även kunna erbjuda mer benutrymme.


PRODUKTFUNKTIONER

Ger möjlighet att åka bakåtvänt – det säkraste sättet att resa – under en längre period
Mindre stol ger mer benutrymme – idealiskt för små bilar
Flexibel montering – med trepunktsbälte eller tvåpunkts midjebälte
Optimalt skydd – djupa, mjukt vadderade sidovingar
Enkel justering – huvudstöd justerbart i höjd, sele med enhandsjustering
Överlägset skydd – fotstöd och lägre fästen ger extra stabilitet
Komfort i alla ställningar – flera lutningslägen
Med det praktiska i åtanke – klädseln är snabb och enkel att ta av, utan att selen behövs tas bort

INSTALLATION
Trepunktsbälte
tvåpunkts midjebälte i bil
Förankringsband för montering i bakåtvänt läge
med fotstöd
KROCKSKYDD
Djupa, mjukt vadderade sidovingar
Fotstöd och fästen ger extra stabilitet
SELE
Fempunktssele med enhandsjustering
LUTNING
Flera lutningslägen
FÄRDRIKTNING
Bakåtvänt

Britax Sparkskydd är ett slitstarkt och tåligt skydd som du smidigt sätter fast på nackstödet i bilen. Sparkskyddet skyddar bilens säte mot smuts från barnet skor. Det skyddar även när bilbarnstolen monteras i sätet. Detta sparkskydd kan även användas till izofix stolar. Det finns ett håll för isofix fästena. Fickor att förvara leksaker i finns också på skyddet. Kan varmt rekommenderas för dig som är rädd om bilens klädsel.

Produkter i paketet

 • Britax Sparkskydd

  Britax Sparkskydd
  249 kr
 • Britax Max Way Mineral Purple 2017

  Britax Max Way Mineral Purple 2017
  2395 kr 2995 kr

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden