Britax

Britax Primo Babyskydd Ocean Blue

Britax Primo babyskydd ocean blue används från nyfödd till att barnet är ca 12/15 månader (13kg). Primo babyskydd installeras i bilen med bilen 3-punktbälte.

1695 kr
Beställningsvara

Färg

Köp
Art nr: 2000023039

Produktinformation


Britax Primo babyskydd ocean blue används från nyfödd till att barnet är ca 12/15 månader (13kg). Primo babyskydd installeras i bilen med bilen 3-punktbälte. ISOFIX bas köpes seperat.

PRIMO har utformats för föräldrar som gillar flexibilitet och erbjuder bekvämligheten av en profilerad stöddyna gjord för mindre barn och ett smart utformat solskydd, med monteringsalternativ som passar alla typer av bilar. Bekväm säkerhet – axelvaddering och mjukt vadderat huvudstöd samt kudde för naturlig sovställning Bekvämt för dig och din baby – för att du enkelt ska kunna bära babyskyddet så sitter solskyddet inte fast i handtaget. Redo for travel System – CLICK & GO®- kompatibel Säker fastspänning – trepunktssele Flexibel och enkel installation – med trepunktsbälte eller PRIMO BASE Praktiskt genomtänkt – vadderad klädsel som kan tas av

(Nyfödd - 12/15 månader | Nyfödd - 13 kg)

 

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden