• -20%
    Britax Kidfix II XP Ocean Blue

Britax

Britax Kidfix II XP Ocean Blue

Britax Kidfix II XP Ocean Blue är en säker och bekväm bältesstol från Britax. Kidfix II XP har en ny XP-PAD-teknik för att skydda barnet vid frontalkrock, det patenterade SecureGuard som ser till att höftbältet sitter optimalt på ditt barn. Kan fästas med eller utan isofix-fästen.

1990 kr 2495 kr
I lager
Köp
Art nr: 2000022038

Produktinformation


Britax Kidfix II XP Ocean Blue sätter en ny säkerhetsstandard. XP-PAD-teknik för att skydda barnet vid frontalkrock, det patenterade SecureGuard som ser till att höftbältet sitter optimalt på ditt barn och ISOFIT-system som gör installationen lika säker och trygg som den är enkel. Kan fästas med eller utan isofix-fästen och passar därmed de flesta familjer.

- XP-PAD som i händelse av frontalkrock absorberar upp till 30% av energikrafterna från ditt barns nacke jämfört med enbart fordonets bilbälte
- Det patenterade SecureGuard/grenbandet ser till att höftbältet sitter optimalt och att barnet inte riskerar att glida igenom bilstolen vid en krock
- Djupa, mjukt vadderade sidovingar ger sidokrocksskydd för barnet längs hela bilstolen.
- V-format ryggstöd för perfekt passform när barnet växer.
- Huvudstöd som är höj- och sänkbart. Bältesledaren följer med huvudstödet, vilket garanterar att säkerhetsbältet alltid sitter korrekt.
- Markeringar på isofixarmarna bekräftar att stolen är korrekt monterad.
- Mjukt och vadderat överdrag som är tvättbart.

Vikt; 7,2 kg
Justerbar höjd; 67-85 cm, bredd 48 cm, djup 39 cm
Godkänd för barn 15-36 kg (ca 4-12 år

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden