• -17%
    Maxi Cosi Pebble Babyskydd Black Raven

Maxi Cosi

Maxi Cosi Pebble Babyskydd Black Raven

Maxi Cosi Pebble Black Raven är ett säkert babyskydd som passar till de flesta Travelsystem på marknaden. Babyskyddet är godkänt enligt ECE 44/04 och väger bara 4,1kg. 

1995 kr 2390 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 63078950

Produktinformation


Maxi Cosi Pebble Black Raven babyskydd kan användas från födseln till ca 12 månader (0-13kg). Pebble erbjuder den högsta säkerhetsnivån och en väldigt hög bekvämlighet. Man kan justera både nackstödet och selen för att den ska passa din bebis så bra som möjligt. Bältet är ett trepunktsbälte med smarta funktioner. När man lyfter barnet ur Pebble ställs bältet automatiskt i ett utspärrat läge. När bältet är olåst kan man justera längden utan att behöva trycka på någon justeringsknapp. Denna smarta lösning innebär också högre säkerhet, då den minskar risken att den används på fel sätt. Maxi Cosi Pebble black raven har även ett inbyggt solskydd som man kan fälla ut vid behov. Babyskyddet är även utrustat med sidoskydd och extra stoppning för komfort och säkerhet. Man bär enkelt med sig Maxi Cosi babyskydd då det bara väger 4,1 kg. Pebble passar även till de flesta Travelsystem på marknaden. Babyskyddet är enkelt att montera med bilen bälte eller så köper man till en ISOFIX bas. Denna klickas enkelt i bilar som har ISOFIX. Risken för felmontering blir minimal. Klädseln är avtagbar och kan tvättas. Vikt: 4,1 kg Maxvikt: 13 kg Mer information från tillverkaren.

Maxi Cosi

maxi cosi logo

Bilbarnstolar från Maxi Cosi håller väldigt hög kvalitet och säkerhet. Här finns både babyskydd och bakåtvända bilbarnstolar. i-Size stolar är märkta med logotypen.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden