Britax

Britax Förankringsband

Britax Förankringsband till bilbarnstolar. Passar när bilbarnstolen monteras bakåtvänd är det viktigt att du använder fästremmen för att montera fast bilbarnstolen i passagerarstolen. 2 st remmar. Passar till Hi way, Multi tech, Two way och max way med svart skal.

299 kr
Slutsåld
Art nr: 50550052

Produktinformation


Britax Förankringsband är remmar till bilbarnstolen som monteras bakåtvänd. Det är viktigt att du använder fästremmen för att montera fast bilbarnstolen i passagerarstolen. Var noga med att dra åt remmarna ordentligt. När du köper en Britax bakåtvänd bilbarnstol följer det alltid med ett par förankringsband. Om du har två bilar eller åker med någon annan kan det vara smidigt att ha ett par extra remmar som du lätt monterar i bilarna.

Passar till Hi way, Multi tech, Two way och Max way med svart skal.

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden