• -17%
    Britax tillbehörspaket

Britax

Britax tillbehörspaket

Britax tillbehörspaket är ett smart tillbehörspaket som innehåller en spegel, ett sparkskydd och två solskydd för bilrutan. Spegeln är praktisk då du kan lätt fästa den på nackstöddet i baksättet och du ser ditt barn från din backspegel vad den hittar på i bilbarnstolen nr du har den bakåtvänd. Sparkskyddet skyddar bilens säte mot smuts från barnets skor och även mot slitage där bilbarnstolen sitter. Solskydden sitter fast med två sugproppar för att kunna sättas fast på bilens ruta.

495 kr 595 kr
I lager
Köp
Art nr: 2000010114

Produktinformation


Britax tillbehörspaket är ett smart tillbehörspaket som innehåller: Baksätesspegel Praktisk baksätesspegel från Britax som gör att du kan titta på ditt barn. Fästes på bilsätets nackstöd med hjälp av remmar. Mått: 19,5 x 29,5 cm Sparkskydd bakåtvänd för ISOfix Skydda ditt bilsäte från smutsiga fötter och skor med detta sparkskydd från Britax. Svart sparkskydd för bakåtvända stolar med ISOfix-fäste. OBS! Bilden föreställer dock ett skydd ej anpassat för ISOfix. Självhäftande solskydd Smidiga självhäftande solskydd från Britax. Med en låg vikt samt förstärkt ram är de enkla att montera och flytta. SPF 30+. 2-pack.

Tillbehör

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden