Diono

Diono Easy view plus spegel

Diono Easy view plus spegel är en praktisk och smidig spegel som gör att du kan se ditt bakåtvända barn i bilen. Spegeln fästes fast på nackstödet i bilen. Vad som är speciellt med just denna spegeln är att du även kan se ditt barn när det är mörkt i bilen. Det följer med en fjärrkontroll som tänder en lampa så att du kan se barnet i mörkret. Lampan tänds gradvis. Spegeln kan roteras 360 grader och vinklas för att få en perfekt synvinkel från din egen backspegel.

349 kr
I lager
Köp
Art nr: 14064

Produktinformation


Diono Easy View Plus är den absolut bästa baksätesspegeln. Med Easy View Plus kan du se ditt barn i den bakåtvända stolen dag som natt, ljust som mörkt. Det spelar ingen roll, du kommer ändå kunna se henne. Det medföljer nämligen en fjärrkontroll, som tänder en liten lampa så att du kan se henne i mörkret. Lampan tänds dessutom gradvis, så att den inte överraskar och väcker henne. Easy View Plus har nu en ännu större konvex spegelyta än vår annars mycket populära Easy View spegel. Diametern är hela 24 cm spegel! Spegeln kan roteras 360 grader och vinklas för att få en perfekt synvinkel från din egen backspegel. Fäst den på nackstödet med hjälp av en medföljande rem. Inget nackstöd i bilen? Det går bra ändå, Easy View Plus kommer också med en hållare där du kan fästa den i ryggstödet istället. Eftersom du kan vinkla, snurra och fästa spegeln på så många olika sätt, kan du enkelt hitta ett läge där du kan se ditt barn, men ändå inte blockera synfältet bakåt.

Fakta

• Se ditt barn i mörket

• Lampan tänds gradvis

• Fästes på nackstöd eller ryggstöd

• 24 cm konvex spegelyta

• Rotera 360 grader och vinkla för bästa synfält

• Vikt: 650g

• Storlek: 26,2 x 7,6 x 19,8 cm

Diono

diono logo

Diono är den perfekta lösningen för dagens "på språng" familj, med moderna konstruktioner som kombinerar säkerhet och bekvämlighet, så att varje familjs utflykt kan vara en så njutbar upplevelse det var tänkt att vara.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden