Skip Hop

Skip Hop Gå-leksak Uggla

Skip Hop Gå-leksak Uggla är en aktivitetsleksak som uppmuntrar de små att lära sig gå och hjälper till att hålla balansen. Leksaken är designad som en uggla och gungar framåt när den är i rörelse.

299 kr 359 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22114-1

Produktinformation


Skip Hop Gå-leksak Uggla är en aktivitetsleksak som uppmuntrar de små att lära sig gå och hjälper till att hålla balansen. Leksaken är designad som en uggla och gungar framåt när den är i rörelse. Skip Hop ugglans mage snurrar runt i rörelse vilket ger ett mjukt rasslande hjul genom de färglada pärlorna i ugglans mage. Vingarna på ugglan är gjorda i mjukt gummi och flaxar när man går. Handtaget på ugglan kan hållas med en eller tvåhandsgrepp och kan vridas i två positioner. Hjulen är av gymmi vilket gör att det är skonsamt mot golvet och ugglan går mjukt och tyst. Rekomenderas från ca 12 månaders ålder. Denna leksak är fri från BPA, PVC och ftalater.

Mått:
18 x 18 x 60 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden