• -20%
    Skip hop Stapelleksak Uggla

Skip Hop

Skip hop Stapelleksak Uggla

Skip hop Stapelleksak Uggla är en färgglad och rolig leksak i bra kvalité. Det lilla barnet övar sina motoriska färdigheter och utveckla sin hand- och ögonkoordination genom att gunga, stapla och leka.

199 kr 249 kr
I lager
Köp
Art nr: 22113-1

Produktinformation


Skip hop Stapelleksak Uggla


Lärande är kul när man har en söt uggla som vän!
Här kan det lilla barnet öva sina motoriska färdigheter och utveckla sin hand- och ögonkoordination genom att gunga, stapla och leka. Stapelleksaken har fem spännande delar att leka med och en gungande bas. Varje färgglad del har sin egen funktion. Till exempel en skallra i ugglans huvud, en pärlskallra med mjuka vingar som går att bita på och rörliga färgglada ringar.

*Från 6 mån
*5 unika delar att leka med
*Lätt att sätta ihop
*Utvecklar barnets finmotorik
*Fri från BPA, PVC, ftalater
*Storlek 15 x 14 x 18 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden