Jabadabado

Jabadabado Krabfiske

Jabadabado Krabbfiske är ett set med lina, klädnypa och handtag som är perfekt för sommarens roliga krabbfiske och vattenlekar. Det greppvänliga handtaget är format som en söt krabba och är utformat så att du enkelt kan förvara linan utan att den trasslar till sig när du inte använder den.

79 kr 89 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: K8016

Produktinformation


Jabadabado Krabbfiske är ett set med lina, klädnypa och handtag som är perfekt för sommarens roliga krabbfiske och vattenlekar. Krabbfisket är tillverkat i trä och kommer från jabadabado. Det greppvänliga handtaget är format som en söt krabba och är utformat så att du enkelt kan förvara linan utan att den trasslar till sig när du inte använder den.

Rekommenderas från 3 år.

Säkerhet:

- Ej lämplig för barn under 3 år pga. smådelar.

Tillbehör

Jabadabado

jabadabado logo

JaBaDaBaDo är ett företag som startades 1993 och då hette Filuren. Då designade och tillverkade Filuren träleksaker här i Sverige. Företaget växte och utvecklades 1999 till aktiebolaget JaBaDaBado Ab. Efter 18 år i branschen så har vi utvecklats till ett importföretag där de mesta av våra leksaker är av egen design. Våra designers tar hela tiden fram nya härliga leksaker och presenter och JaBaDaBaDo familjen växer i takt med framtiden.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden