• -15%
    Skip Hop Aktivitetsleksak Bandana Buddies Hund

Skip Hop

Skip Hop Aktivitetsleksak Bandana Buddies Hund

Söta Skip Hop aktivitetsleksak Bandana Buddies Hund har mycket att titta på och leka med. En färgglad hund som håller små händer sysselsatta.

169 kr 199 kr
I lager
Köp
Art nr: 22032-14

Produktinformation


Skip Hop Aktivitetsleksak Bandana Buddies Hund Bandana Buddies är ett gäng färggranna vänner som håller små händer sysselsatta. Barnet kan själv kan utforska olika mönster, material och ljud. Bandana Buddies passar både för hemmalek eller när ni är på språng, tack vare plastringen som enkelt kan fästas på t.ex. barnvagnen. De här söta vännerna både skallrar, prasslar och har en mjuk bandana-bitring runt halsen. Från nyfödd Inkluderar flera stimulerande aktiviteter Två mjuka bitringar, skallra och spegel/pip/bjällra Kan fästas på t.ex. vagn eller bilbarnstol Storlek ca 25 cm hög

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden