Rätt Start

Rätt Start Nordic light lekstubbe

Rätt Start Nordic light lekstubbe är en mysig och lite annorlunda leksak. Lekstubben är mjuk och skön och det ingår 5 små söta djur som kan stoppas in i stubben. Djuren är i liten storlek för att passa det lilla barnets händer. Lekstubben ar vunnit årets Småbarnsleksaks 2013. Ett pris som delas ut av Leksaksbranchen.

449 kr
I lager
Köp
Art nr: 7103

Produktinformation


Rätt Start Nordic light lekstubbe är en lite annorlunda leksak. Lekstubben är mjuk och skön och det ingår 5 små söta djur som kan stoppas in i stubben. Djuren är i liten storlek för att passa det lilla barnets händer. De fem söta djuren är nordiska. En räv, en grävling, en ekorre, en björn och en igelkott. Mått: 30*45cm på stubben Går att tvätta 40 grader i maskin.

Rätt Start

rätt start logo

Rätt Start – Babyprodukter att lita på! Vision: Erbjuda fräscha och funktionella babyprodukter med mycket högt ställda säkerhetskrav. Sortiment: Babyleksaker, sängkläder, plastartiklar, bestick, tallrikar, muggar mm. Kort sagt - det mesta som finns hos en babyfackhandlare utom barnvagnar och bilstolar. Säkerhet: Vi för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar naturligtvis gällande säkerhetsnormer. Vi ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla våra produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden