Elodie Details

Elodie Details Ryggsäck Mini Chestnut Leather

Elodie Details Ryggsäck Mini Chestnut Leather är en super snygg ryggsäck i läder från trendiga Elodie Details. Ryggsäcken passar till de allra minsta. Perfekt att ha med på första dagisutflykten. Finns även i svart läder.

1495 kr
I lager
Köp
Art nr: 103878

Produktinformation


Elodie Details Ryggsäck Mini Chestnut Leather är en super snygg ryggsäck i läder från trendiga Elodie Details. Perfekta för den första dagisutflykten, eller för att bära med sig viktiga gosedjur hem till Farmor. Hög kvalitet och massor med smarta funktioner och detaljer gör detta till en favorit i många barnfamiljer. Dubbla dragkedjor gör det lätta att öppna upp den helt för att snabbt hitta rätt bland packningen. Det smarta magnetlåset på bröstremmen är enkelt för små fingrar att hantera, och löser ut omedelbart om ryggsäcken skulle fastna.

Fakta:

  • - Inkluderar ett mjukt sittunderlag som håller små rumpor varma när det är dags för fika
  • - Termoficka på insidan håller flaskor upprätta och varma eller kalla
  • - Mjukt vadderade axelremmar och bröstrem med magnetfäste för maximal säkerhet

Storlek: Höjd 28 cm, bredd 21 cm, Volym ca 7 Liter

Material: Yttertyg: 100% äkta Läder, foder: 80% Polyester, 20% bomull, detaljer i äkta läder

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden