• -9%
    Elodie Details Ryggsäck Mini Marble grey

Elodie Details

Elodie Details Ryggsäck Mini Marble grey

Elodie Details Ryggsäck Mini Marble grey är en av de härliga ryggsäckarna som ingår i Elodie Details Back Pack Mini serie. Ryggsäckarna är rymliga och passar utmärkt för de små till utflykten. Perfekt att ge bort i present! Finns i flera härliga mönster och färger.

449 kr 495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103890

Produktinformation


Elodie Details Ryggsäck Mini Marble grey är en av de härliga ryggsäckarna som ingår i Elodie Details Back Pack Mini serie. Ryggsäckarna är rymliga och passar utmärkt för de små till utflykten. Kvalitén är hög med slittåligt material. Det medföljer ett sittunderlag och på insidan sitter det en termoficka för både kalla och varma drycker. Fickan gör att drycken håller sig på plats och behåller temperaturen. 

Elodie Details ryggäck har mjuka vadderade axelremmar och en bröstrem med magnetfäste. På ryggsäcken finns även snygga detaljer gjorda i äkta läder. Ryggsäckarna finns i flera olika färger och mönster! 

Mått:
Höjd: 28 cm hög
Bredd: 21 cm bred 
Rymmer 7 L

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden