• -19%
    Skip Hop Click Clack Igelkott

Skip Hop

Skip Hop Click Clack Igelkott

Skip Hop Click Clack Igelkott är en mysig leksak med mycket att upptäcka. Många klara färger och en spegel på insidan när man delar den.

129 kr 159 kr
I lager
Köp
Art nr: 22091-1

Produktinformation


Skip Hop Click Clack igelkott kan vridas, vändas och bitit. Inne i igelkotten sitter en dold spegel, som barnet kan upptäcka. Flera olika material, mjuka bitringar stimulerar barnet och utveckla fina motoriska och sensoriska sinnen. Två separata delar som klickar när du vrider dem isär Barnsäker spegel inuti leksaken Fri från BPA PVC och ftalater Mått: 12 x 11 x 8 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden