Elodie Details

Elodie Details Cosycushion Paket Black Editon

Elodie Details Cosycushion Paket Black Editon är ett paket som innehåller sittdyna, skötväska och en varm och skön åkpåse. Alla delar från trendiga Eldoie Details.

2095 kr 2843 kr
Tillfälligt slut
Betala från 122 kronor per månad

Färg

Art nr: 103776bepkt

Produktinformation


Elodie Details Cosycushion Paket Black Editon innehåller följkande:

Elodie Details Cosycushion Black Editon Ge vagnen ett lyft med nya CosyCushion från Elodie Details! Vilket tråkåk som helst får en fräsch look och ökad komfort. Hela tre centimeter tjock vaddering gör CosyCushion till marknadens mjukaste sittdynor. Tillverkade i slitstark och smutsavvisande rip-stop polyester som är mycket lätt att hålla ren. * Hål för 5-punktsbälte, passar de flesta vagnmodeller * Vändbar med baksida i mjuk fleece.

Elodie details Skötväska Black Edition Det här är inte bara en praktisk skötväska. Vi är säkra på att den kommer få följa med både på utekvällen och till lekparken. Oavsett tillfället är vi övertygade om att ni kommer älska dess många funktioner och detaljer: * Fästs enkelt på barnvagnens handtag med straps. * Inkluderar en mjukt vadderad skötbädd. * Dolda sidofickor anpassade för att hålla nappflaskan upprätt. * Massor av specialanpassade fack och fickor för blöjor, våtservetter, nycklar, mobil, osv… * Högkvalitativa läderdetaljer. * Rymmer utan problem din laptop. * Höjd 34cm, Bredd 45 cm

 

Elodie Details Akpåse Black edition passar till nästan alla barnvagnar på marknaden. Hål för fem-punktsele så att man kan spänna fast barnet i barnvagnen. Överdelen av åkpåsen går att plocka av och då kan man använda den som en i sittdyna. Perfekt när man går in i butiker eller om det blir för varmt. Det sitter även en stor ficka på baksidan som man viker runt ryggstödet och det förhindrar att den glider ner. Barnet har gott om utrymme och åkpåsens storlek är 53 x 110 cm. Matcha med en skötväska, filt mm.

Produkter i paketet

 • Elodie Details Åkpåse Black edition

  Elodie Details Åkpåse Black edition
  990 kr 1299 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • Ord bekr & Lev bekr mejl 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner nattlampor 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo