• -18%
  Elodie Details Ryggsäck Paket DOT

Elodie Details

Elodie Details Ryggsäck Paket DOT

 Elodie Details Ryggsäck paket DOT som innehåller en ryggsäck, haklapp och pärlsammetsfilt från populära Elodie Details. Allt är i matchande tyg.

895 kr 1093 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103887pkt

Produktinformation


Elodie Details Ryggsäck paket DOT innehåller:

Elodie Details Ryggsäck Mini Dot är en av de härliga ryggsäckarna som ingår i Elodie Details Back Pack Mini serie. Ryggsäckarna är rymliga och passar utmärkt för de små till utflykten. Kvalitén är hög med slittåligt material. Det medföljer ett sittunderlag och på insidan sitter det en termoficka för både kalla och varma drycker. Fickan gör att drycken håller sig på plats och behåller temperaturen. 

Elodie Details ryggäck har mjuka vadderade axelremmar och en bröstrem med magnetfäste. På ryggsäcken finns även snygga detaljer gjorda i äkta läder. Ryggsäckarna finns i flera olika färger och mönster! 

Mått:
Höjd: 28 cm hög
Bredd: 21 cm bred 
Rymmer 7 

Elodie Details Haklapp Dot är en bekväm men samtidigt funktionell haklapp i PVC-fri polyester. Torka eller skölj av efter användningen så är den ren igen. Modellen täcker även axlarna, och kardborrefästet ger snabb av- och påtagning. Men viktigast av allt - du kan vara kladdig och cool på samma gång.
Mjukt kardborreband som fäste
Uppsamlingsficka = mindre golvskurande

Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT är en av de underbara filtarna med lyxig känsla från trendiga varumärket Elodie Details. Denna filten har en sammetslen känsla och med ett nytt spännande material som är fuktabsorberande. Alla barn älskar att ha en mysig filt med sig både i barnvagnen, bilen eller vid mysiga tillfällen hemma. Filten är väldigt praktisk med dubbla värmande lager och går att maskintvättas utan att den tappar sin mjukhet i materialet. Filten finns i flera färger och mönster.

Mått:
75 x 100 cm

Produkter i paketet

 • Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT

  Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT
  299 kr 399 kr
 • Elodie Details Haklapp Dot

  Elodie Details Haklapp Dot
  199 kr
 • Elodie Details Ryggsäck Mini Dot

  Elodie Details Ryggsäck Mini Dot
  349 kr 495 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden