• -15%
  Elodie Details Ryggsäck Paket Powder Pink

Elodie Details

Elodie Details Ryggsäck Paket Powder Pink

Elodie Details Ryggsäck Paket Powder Pink som innehåller en ryggsäck, napphållare och pärlsammetsfilt från populära Elodie Details. Allt är i matchande tyg.

849 kr 993 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103888pkt

Produktinformation


Elodie Details Ryggsäck Paket powder Pink innehåller:

Elodie Details Ryggsäck Mini Powder pink är en av de härliga ryggsäckarna som ingår i Elodie Details Back Pack Mini serie. Ryggsäckarna är rymliga och passar utmärkt för de små till utflykten. Kvalitén är hög med slittåligt material. Det medföljer ett sittunderlag och på insidan sitter det en termoficka för både kalla och varma drycker. Fickan gör att drycken håller sig på plats och behåller temperaturen. 

Elodie Details ryggäck har mjuka vadderade axelremmar och en bröstrem med magnetfäste. På ryggsäcken finns även snygga detaljer gjorda i äkta läder. Ryggsäckarna finns i flera olika färger och mönster! 

Mått:
Höjd: 28 cm hög
Bredd: 21 cm bred 
Rymmer 7 L

Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink är en av de underbara filtarna med lyxig känsla från trendiga varumärket Elodie Details. Denna filten har en sammetslen känsla och med ett nytt spännande material som är fuktabsorberande. Alla barn älskar att ha en mysig filt med sig både i barnvagnen, bilen eller vid mysiga tillfällen hemma. Filten är väldigt praktisk med dubbla värmande lager och går att maskintvättas utan att den tappar sin mjukhet i materialet. Filten finns i flera färger och mönster.

Mått:
75 x 100 cm

Elodie Details Napphållare Angle lace powder. Den här oumbärliga och stilrena accessoaren har en elastisk gummiring i ena änden som gör att den passar de flesta nappar, och ett nickelfritt metallclip i den andra. Tillverkad enligt europastandarden EN-12586.

 

Produkter i paketet

 • Elodie Details Ryggsäck Mini Powder pink

  Elodie Details Ryggsäck Mini Powder pink
  449 kr 495 kr
 • Elodie Details Napphållare Angle lace powder

  Elodie Details Napphållare Angle lace powder
  99 kr
 • Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink

  Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink
  399 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden