• -20%
    Skip Hop Flaskväska dubbel Chevron

Skip Hop

Skip Hop Flaskväska dubbel Chevron

Skip hop Flaskväska dubbel Chevron är en smart isolerad väska som håller dryck eller mat kyld eller varm i upp till fyra timmar. Flaskväskan är gjord för två flaskor eller pipmuggar.

159 kr 199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22071-3

Produktinformation


Skip hop Flaskväska dubbel Chevron är en smart isolerad väska som håller dryck eller mat kyld eller varm i upp till fyra timmar. Flaskväskan är gjord för två flaskor eller pipmuggar. Det ingår även en kylklamp. Man har gjort väskan med tvåvägsdragkedja för att man enkelt ska kunna komma åt innehållet i väskan. Remmen är justerbar med ett lättöppnat spänne för smidig använding exempelvis för barnvagnen. Innuti flaskväskan finns det även en nätficka för förvaring. 

Flaskväskan är fri från BPA och ftalater.

Mått: 18x9x22 cm

Tillbehör

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden