• -17%
    NG Baby Mood Skötbädd Graphite grey

NG-Baby

NG Baby Mood Skötbädd Graphite grey

NG Baby Mood Skötbädd Graphite grey är en produkt som ingår i den härliga Mood serien. Materialet i 100% linne gör att det är svalkande när det är varmt och värmer när det är kyligt. Finns i flera härliga jordnära färger. 

495 kr 595 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 70700-035

Produktinformation


NG Baby Mood Skötbädd Graphite grey är en produkt som ingår i den härliga Mood serien. Materialet i 100% linne gör att det är svalkande när det är varmt och värmer när det är kyligt. Denna trendsäkra skötbädd finns i flera jordnära färger. Överdraget till skötbädden går att tvätta i maskin i 40° dock ej torktumlas. Fyllningen är av återvunnen polyesterfiber.

Mått:

67 x 50 cm

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden