• -14%
    Ng-Baby Skötbädd Stjärna Grå

NG-Baby

Ng-Baby Skötbädd Stjärna Grå

Ng-Baby Skötbädd Stjärna Grå är en mjuk och praktisk skötbädd i avtorkbart tyg från NG-Baby. Storlek är 67x50 cm och passar till de flesta skötbord och standardbänkar. New England kollektionen.

299 kr 349 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 4700-455

Produktinformation


Ng-Baby Skötbädd Stjärna grå är en mjuk och praktisk skötbädd i avtorkbart tyg från NG-Baby. Storlek är 67x50 cm och passar till de flesta skötbord och standardbänkar. New England kollektionen.

Skötbädden har en skumkärna med avtorkbart tyg och en dragkedja som du enkelt tar av tyget med. Inga utanpåliggande sömmar.

Finns i flera färger och mönster.

Svensk tillverkad.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden