• -7%
    Ng-Baby Skötbädd De lux Biet

NG-Baby

Ng-Baby Skötbädd De lux Biet

Ng-Baby Skötbädd De lux Biet är en praktisk skötbädd från NG-baby. Skötbädd de lux är en lite lyxigare skötbädd med frotteunderlägg och en kudde. Frotteunderlägget är avtorkbart och är lätt att tvätta i maskin. Underlägget sitter fast med kardborreband. Skötbädden har en dragkedja på sidan så du lätt kan ta av överdraget och tvätta 40 grader i maskin. Tyget är avtorkbart. Skötbädden är svensk tillverkad. Pssar till de flesta skötbord och går även att lägga på en bänk i tex tvättstugan eller på toaletten.

459 kr 495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 4707675

Produktinformation


Skötbädd DeLuxe är en lyxigare och mer komfortabel skötbädd med frottéunderlägg samt en kudde fastsatt med kardborre. Frottéunderlägget är avtagbart. Skötbädden har en dragkedja på sidan så att du lätt kan ta av tyget och tvätta 40 grader i maskin. Svensk tillverkad Mått:67 x 50 cm.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden